Готови ли сте за легендата BRYAN ADAMS

Готови ли сте за легендата BRYAN ADAMS
5 Октомври 2016

Брайън Адамс, една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите. Браян ще разтърси София с грандиозен концерт на 11 октомври в Арена Армеец.

Брайън Адамс е със статут на една от най-големите легенди в историята на музиката с продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Роден в Кингстън, Канада в семейството на военно аташе. Заради професията на баща му, детството му преминава в различни страни като Англия, Канада, Израел, Франция, Португалия и Австрия. Брайън започва музикалната си кариера на 15-годишна възраст, когато напуска училище и започва да свири в групи като Shock и Sweeny Todd.

Снимка: prove-it-all-night

Първият му самостоятелен албум излиза през 1980 г. и носи неговото име. През 1984 г. албумът “Reckless” го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките “Run To You”, “Summer of ’69” и “Heaven”. През 1991 г. “Waking Up The Neighbours” чупи всички рекорди. Хитът “Everything I Do (I Do It For You)” не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ. За това парче Адамс печели Грами. В продължение на годините е бил номиниран три пъти за Оскар и веднъж за Златен глобус. Следват още много албуми и хитове като “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die” и много други. През годините е записвал съвместни парчета с най-големите световни звезди – от Тина Търнър и Мелани Си от Spice Girls до Род Стюарт и Стинг.

Снимка: anycolouryoulikebowie

Концертът в София е част от световното турне “Get Up” на изпълнителя. Шоуто у нас, ще продължи над два часа и гарантирано ще бъде впечатляващо преживяване за бъгарската публика. Брайън ще развълнува родните меломани с най-големите си хитове, както и с горещи нови парчета. Поради огромния интерес от страна на родните фенове към концерта, пуснаха в продажба допълнителни билети. Всички желаещи да присъстват на грандиозното шоу могат да се сдобият с ограничено количество пасове от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията.

Тагове: Концерт

Прочетете още