Изпълнителят на хита "Casablanca" Low Deep T с голям концерт в НДК на 26 май

Изпълнителят на хита
19 Април 2017

След трите клубни посещения у нас, световно известният певец и продуцент Low Deep T се завръща, този път на голяма сцена, за да представи пред българските си фенове един по-различен музикален афро-соулфул проект - комбинация от динамични денс изпълнения, лайв ди-джей съпорт и звезден подбор от български музиканти. На 26-ти май Low Deep T ще изнесе първият си голям концерт в Българиян в зала 1 на НДК.

Известен като „нежния гигант на хаус музиката“, Low Deep T е и добре познат на меломаните с дълбоките и въздействащи вокали, които умело комбинира с африкански бийтове. Кадифеният му глас е и един от най-завладяващите елементи на супер хита "Casablanca", както и парчета като "Big love", "Got 2 Find Love" и много други.

Съвременният крал на афро-соул музиката ще представи последния си трети студиен албум "Saved By The Music", който излезе на музикалния пазар през месец март и най-новия хит от него " When I Get Down" („I Don't Stress").

Билетите за първия голям концерт, на една от най-актуалните звезди на съвременната музикална сцена могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Тагове: Концерт

Прочетете още