Разпада ли се бракът на Jennifer Lopez и Ben Affleck? – Не са виждани заедно от близо два месеца

Разпада ли се бракът на Jennifer Lopez и Ben Affleck? – Не са виждани заедно от близо два месеца
21 Май 2024

Все по-усилено се носят слухове, че Jennifer Lopez и Ben Affleck са пред раздяла. Двамата не са виждани заедно вече почти два месеца, което кара много хора да си задават въпроси за състоянието на връзката им. Звездите бяха видяни за последен път заедно в края на март, на обяд в Ню Йорк.

Появиха твърдения, че двойката „просто не успява да се справи с брака си“ и се насочва към раздяла след по-малко от две години семеен живот. Източник, близък до тях, каза пред списание In Touch, че Affleck вече се е изнесъл от общия им дом - имотът, наричан „имението Уолингфорд“.

„Те никога няма да спорят за имоти, защото се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин отношенията им да издържат“, казва още вътрешният човек и: „Ben никога не би се опитал да задуши мечтите на Jennifer или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което тя иска да направи в кариерата си. Тя може да бъде доста контролираща“.

Us Weekly пък съобщи, че 54-годишната актриса и латино-попзвезда и 51-годишният актьор и режисьор прекарват известно време разделени, но все още не се отказват.

Напрежението започна да изплува на повърхността в неотдавнашния документален филм на Lopez, където Affleck призна, че не се чувства комфортно да има такава публична връзка.

Прочетете още