Coldplay с ексклузивни екологични шоута на стадионите Wembley в Лондон и Craven Park в Хъл

Coldplay с ексклузивни екологични шоута на стадионите Wembley в Лондон и Craven Park в Хъл
19 Септември 2024

Coldplay обявиха ексклузивни екологични шоута за следващата година в подкрепа на предстоящия им десети албум „Moon Music“ и разкриха подробности. Концертите на стадионите Wembley в Лондон и Craven Park в Хъл следващия август ще са единствените на групата в Обединеното кралство и Европа за цялата 2025-а година, а 10 процента от приходите ще бъдат дарени на Music Venue Trust – помагайки за поддържане на масовите музикални заведения на Острова, отворени и борейки се за оцеляването и развитието на бъдещите артисти. Вижте датите и подробностите за билетите по-долу.

Chris Martin и компания обещават и нещо много любопитно, в унисон с това, че техният „Moon Music“ ще е първият албум в света, създаден от рециклирани материали, концертът на Wembley ще е „първо в света шоу на стадион, захранвано със 100% слънчева, вятърна и кинетична енергия.“.

Ексклузивен първи достъп до билети имат феновете, които ще поръчат „Moon Music“ от официалните магазини Coldplay UK или ЕС на https://store.coldplay.com (включително тези, които вече са го направили).

50 процента от билетите за Хъл, ще са достъпни само за местни жители. Общата продажба на билети започва в петък, 27 септември, в 9 ч. BST тук.

АВГУСТ 2025

18 - Хъл, стадион Craven Park

19 - Хъл, стадион Craven Park

22 - Лондон, стадион Wembley

23 - Лондон, стадион Wembley

26 - Лондон, стадион Wembley

27 - Лондон, стадион Wembley

30 - Лондон, стадион Wembley

31 - Лондон, стадион Wembley

Прочетете още