Christina Aguilera ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум със специален проект

Christina Aguilera ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум със специален проект
19 Септември 2024

Christina Aguilera ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум („Christina Aguilera“) като преиздаде най-слушаните песни от него в EP. Специалнaта колекция ще излезе на 23 септември ексклузивно за Spotify в поредицата Spotify Anniversaries и ще включва 6 нови записа на песни, чиито заглавия все още не са обявени.

В изявление Christina споделя: „Осъществяването на този проект със Spotify беше едновременно вълшебно и носталгично, като съживи някои от най-сладките ми спомени от кариерата. Смях се, плаках, свързах се отново със стари приятели и намерих някои много специални нови. Надявам се, че този подарък за годишнината ще бъде също толкова емоционален за вас, колкото и за мен.“

Носителкатa на 5 награди Grammy (21 номинации), певица и композитор, ще ни представи 2 звездни колаборации. От TikTok акаунта ѝ стана ясно, че тя влиза в дует с изпълнителката Sabrina Carpenter, след като публикува видео с поп сензацията. Гледайте го ТУК. Рапърът MGK (Machine Gun Kelly) също ще подкрепи юбилейния проект, като му придаде от характерното хип-хоп и рок звучене.

Едноименният албум създава хитовете „What a Girl Wants“, „I Turn to You“ и „Genie in a Bottle“ и носи на Christina отличие Grammy за Най-добър нов изпълнител.

Прочетете още