Том Круз пострада по време на снимките за поредния филм "Mission: Impossible"

Том Круз пострада по време на снимките за поредния филм
Снимка: Gage Skidmore
14 Август 2017

Американският актьор Том Круз, който миналия месец навърши 55 години и който отново се превъплащава в ролята си на агент Итън Хънт, пострада по време на снимките на шестата част на екшъна "Мисията невъзможна" в Лондон. Това съобщи в неделя сайтът TMZ. В новината е публикувано видео, на което се вижда как изпълняващият каскадата Круз се опитва да скочи от строително скеле на покрива на съседна сграда. При това той се удря силно в края на покрива.

Круз си тръгва от снимачната площадка накуцвайки. TMZ отбелязва, че не разполага с данни за степента на получената от актьора травма. Излизането по екраните на филма "Мисията невъзможна 6" (Mission: Impossible 6) е планирано за 27 юли 2018 година. Режисьор и сценарист на лентата е Кристофър Маккуори. В главните роли, освен Круз са: Ребека Фъргюсън, Мишел Монахън, Ванеса Кърби, Саймън Пег, Хенри Кавил и Алек Болдуин.

Американската шпионска филмова поредица е базирана на едноименния сериал, излъчван по CBS от 1966 до 1973 г. Предната част от киносагата „Мисията невъзможна: Престъпна нация“ излезе през 2015 година и събра почти 700 милиона долара.

Том Круз е обявен от списание Форбс за най-влиятелната фигура в шоубизнеса за 2005 г.

Прочетете още