Нов албум от SEAL с някои от най-великите джаз и суинг класики излиза днес

Нов албум от SEAL с някои от най-великите джаз и суинг класики излиза днес
10 Ноември 2017

Британската соул легенда Seal се завръща с 10-ти студиен албум - ‘Standards’. Албумът е музикално пътешествие през някои от най-великите джаз и суинг класики на всички времена, които звучат с уникалния глас на Seal. ‘Standards’ дава нов живот на хитове на Frank Sinatra, Ella Fitzgerald и Nina Simone. Албумът излиза в дигитален вариант и във формат стандартно CD, делукс CD, стандартен винил и бял винил. ‘Standards’ е наличен за поръчки в дигиталните платформи и и на физически носител в онлайн магазин http://MusicMall.bg.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

“Това е албумът, който винаги съм искал да създам. Израстнал съм с тази музика и имах мечта да пресъздам тези вечни мелодии. За мен е голяма чест, че ме подкрепиха музиканти, работили с Frank Sinatra и много от най-любимите ми изпълнители в същите студия, където се е появила магията. Това бяха едни от най-незабравимите дни в моя живот.”

‘Standards’ носи блясъка на Холивуд от миналото до сега. Албумът е естествено продължение на поредицата от соул албуми на Seal от последното десетилетие, от които са реализирани над 5 млн. копия в световен мащаб.

Кариерата на Seal се простира в три десетилетия и е забележителна с 30  млн. продадени албуми и редица престижни отличия.

Прочетете още