Майкъл Бубле готви завръщане на музикалната сцена

Майкъл Бубле готви завръщане на музикалната сцена
Снимка: Man Alive!
14 Ноември 2017

Изключителният Майкъл Бубле се готви за завръщане на музикалната сцена. Според съобщения той ще е хедлайнер на фестивал, организиран от компанията „Barclaycard“ в лондонския „Хайд парк“.

Израстнал с музиката на Синатра, Дийн Мартин, Боби Дарин, Рей Чарлз и Елвис Пресли и следвайки техния пример Бубле постига огромни успехи със своя талант. Той е носител на две награди Грами и е продал над 11 милиона албума по целия свят. Пълни всички концертни зали, включително емблематичната Медисън скуер гардън.

Бубле постави на пауза кариерата си, след като синът му Ноа беше диагностициран с тежкото заболяване миналата година. Детето се лекува в Лос Анджелис и вече се възстановява след успешна терапия срещу рак на черния дроб.

Подобряването на състоянието на сина на Бубле е огромен стимул за изпълнителя и той се готви да се качи отново на сцената по време на очаквания фестивал през 2018 г.

Според източници на вестник Sun това е знак за готовността на Бубле да се завърне към музиката. Въпреки това концертът в „Хайд парк“ се очаква да е единствената му поява във Великобритания през годината. Приближен на музиканта споделя още, че Бубле планира да се завърне, без да бърза и без да поема ангажименти за „стотици концерти“. По-рано тази година певецът отказа да бъде водещ на престижните британски музикални награди БРИТ през 2018 г.

Прочетете още