Ето как феноменалният Майкъл Кейн учи своите реплики

Ето как феноменалният Майкъл Кейн учи своите реплики
Снимка: charlieanders2
8 Юли 2016

Феноменалният Майкъл Кейн повтаря репликите си по 1000 пъти.

Невероятните успехи на британския актьор сър Майкъл Кейн се дължали на това, че той се явявал винаги подготвен и повтарял по хиляда пъти репликите си, преди да застане пред камерата.

83-годишният екранен любимец на няколко поколения зрители има шест номинации за наградите Оскар и е носител на две златни статуетки за поддържащи роли. Общо Кейн се е снимал в 115 филма и до ден днешен програмата му е претоварена, както винаги.

На неговата възраст много хора забравят къде са си оставили очилата. За да няма "засечки" пред камерата, Майкъл Кейн си репетирал наум репликите безброй пъти, до втръсване.

Снимка: Sidewalks Entertainment

"Никога не използвам огледало, само си говоря сам на себе си!", довери световноизвестният актьор в предаването "60 минути" на Си Би Ес.

Където и да се намирал, Майкъл Кейн непрекъснато повтарял наум репликите си, независимо дали пътешества с кораб в Южна Франция или се разхожда по плажа в Маями. При изпълнението на всяка своя роля актьорът полагал къртовски усилия. Той бил убеден, че съвършенството може да се постигне единствено със здрав труд.

Майкъл Кейн е един от малкото екранни герои, които са били номинирани за Оскар през всичките десетилетия от 60-те до 2000-та година.

Снимка: bayerberg

През 2000 -та година той бе удостоен с рицарско звание от кралица Елизабет Втора за цялостния му принос в киното.

Прочетете още на http://dariknews.bg/

Тагове: Любопитно

Прочетете още