Звездите на диско музиката, Прешъсш Уилсън и Саманта Фокс в столичен клуб на 17 и 24 ноември

Звездите на диско музиката, Прешъсш Уилсън и Саманта Фокс в столичен клуб на 17 и 24 ноември
15 Ноември 2023

Поради изключително големия интерес към „Ретро парти“ на 17 ноември с Прешъс Уилсън и DJ  Дими и „Диско Дивас“ със Саманта Фокс, Ирина Флорин и  DJ Глория Петкова на 24 ноември в столичния клуб „Ялта“ в продажба са пуснати допълнителни билети за двете събития на цена от 35 лева. Дует Expose ще участва и в двете събития със своя балет и новата си програма.

Прешъс Уилсън е потвърдила среща с журналисти и почитатели на 17 ноември в 11 часа в столичния хотел „Хилтън“ зала „Алеко“ ет.1. Звездата на „Иръпшън“ пристига в София с 4 човека. Все още не се знае дали с нея ще дойде и дъщеря ѝ. Първото гостуване на Прешъс е с групата „Иръпшън“ на „Златния Орфей“ през 1979 г. по покана на Иван Славков и Националната телевизия, основен организатор на фестивала. Тогава „Иръпшън“ са на върха на световната си слава с хита „Еднопосочен билет“. Групата е поканена да изнесе рецитал на „Златният Орфей“ срещу солиден хонорар. Янчо Таков кани Прешъс Уилсън за участие във „Всяка неделя“ и прави специална бохемска програма за певицата в София.

„Спомням си, че сменяхме заведение след заведение, запознах се с толкова много хора и не можех да повярвам, че съм в страна зад Желязната завеса“, разказва Прешъс Уилсън. Тя признава, че толкова много и харесало в България, че тя с радост приема всяка покана от страната ни, а мениджърът й си купа апартамент на морето, влюбен в българската природа и гостоприемство на местните хора.

За шоуто в София Прешъс Уилсън е подготвила програма с най-големите си хитове от 70-те и 80-те години плюс две нови песни от предстоящия си албум.

Билети от 35 лева за „ретро парти“ с Прешъс Уилсън и „Диско Дивас“ със Саманта Фокс и Ирина Флорин тук и тук.

Прочетете още