Zucchero с нова версия на "Senza una Donna (Without A Woman)" заедно с певеца Jack Savoretti

Zucchero с нова версия на
23 Февруари 2024

По повод старта на турнето си „OVERDOSE D’AMORE WORLD WILD TOUR“ в Royal Albert Hall през март, Zucchero зарадва феновете си с нова версия на "Senza una Donna (Without A Woman)" заедно с певеца Jack Savoretti. Тази колаборация служи като мост между поколенията, приканвайки слушателите в свят, където музиката надхвърля времето.

"Senza una Donna", издадена първоначално през 1991 г. в дует с Paul Young, е единственият сингъл на италиански изпълнител, достигнал върха на класацията Eurochart Hot 100 Singles. Това е най-успешното му парче в международен план.

Сътрудничеството с Jack Savoretti вдъхва нов живот на една вечна песен, която сега е обогатена с нови аранжименти и нова продукция, както и с изключителния глас на Savoretti. За Jack да я изпее отново е не само голяма чест, но има и дълбоко лично значение за него:

„"Senza una Donna" ми позволи да свържа двете си идентичности за първи път. От една страна, италианският език, езикът на баща ми, и от друга страна, английският, езикът на майка ми, които пееха песента вкъщи като дует.“

Прочетете още