Животът ще е музика с „Боб Марли: Оne love“ – от 16 февруари само в кината

Животът ще е музика с „Боб Марли: Оne love“ – от 16 февруари само в кината
23 Януари 2024

Стартираме 2024 със завладяващо пътуване през живота на една легенда, което ни напомня, че никое оръжие не може да спре „Боб Марли: Оne love“. Дългоочакваният биографичен филм обещава да прослави духа на емблематичния реге музикант, като същевременно ни предлага задълбочен и интимен поглед към неговия необикновен дух и реалност.

„Боб Марли: Оne love“ празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, „Боб Марли: Оne love“ гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Светът е музика с „Боб Марли: Оne love“ от 16 февруари 2024 г. само в кината, а до тогава, гледаме актуалния трейлър на лентата:

Прочетете още