Задава ли се съвместна песен от Madonna и Dua Lipa?

Задава ли се съвместна песен от Madonna и Dua Lipa?
1 Юли 2020

Само на 24-годишна възраст Dua Lipa вече е глобална суперзвезда с редица хитове и награди. До момента тя постигна големи успехи със своите песни, сред които определно се откроиха синглите "Hotter Than Hell", "One Kiss", "New Rules" и "Break your heart". В скорошен подкаст изпълнителката споделя, че се възхищава на Madonna и се надява кариерата ѝ да бъде също толкова шеметна като тази на Кралицата на попа.

Сега става ясно, че има вероятност Dua да си сътрудничи с Madonna за обща песен. В момента мениджърът на младата британска изпълнителка - Ben Mawson подготвя мейл до 61-годишната певица. В свое интервю пред Music Week той говори за това как актуалният и втори студиен албум на Lipa - Future Nostalgia е силно повлиян от Confessions on Dancefloor, който е десети в дискографията на Madonna (2005 г.) и добива огромен успех. Любопитно е да се отбележи, че и двата диска съдържат тракове, продуцирани от Stuart Price, работил също и с други музикални величия като Kylie Minogue, Take That, Missy Elliott, Pet Shop Boys, Gwen Stefani, Seal и др.

На въпрос на списанието дали Dua Lipa може да бъде следващата Madonna, Mawson отговоря: "Ами зависи какво искате да кажете. Тя определено ще има дълга кариера. Определено е пълнокръвна поп звезда и очевидно албумът беше силно повлиян от Madonna. Всъщност ние ще се опитаме да привлечем Кралицата на попа за запис. Ще ѝ напиша имейл за потенциална колаборация и ще видя дали тя е За".

Мениджърът продължава: "Когато срещнах Dua тя беше на 17 и ми каза, че се стреми да бъде Madonna, и имаше нещо в начина, по който го каза, което ме накара да ѝ повярвам! Ставаше дума за нейната личност, нейната харизма, нейната конкурентоспособност и нейният стремеж. Тя има всичко, а потенциалът ѝ е неограничен."

Прочетете още