„You Give Love A Bad Name“ на Bon Jovi звучи в трейлъра на филма „Каскадьорът“

„You Give Love A Bad Name“ на Bon Jovi звучи в трейлъра на филма „Каскадьорът“
23 Април 2024

„Каскадьорът“ – най-експлозивния и най-личен филм досега на бившия каскадьор Дейвид Лийч, известен с работата си по хитове като „Атомна блондинка“, „Дедпул 2“, „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, „Убийствен влак“, „Джон Уик“, „Никой“ и „Брутална нощ“, идва в кината на 26 април, 4DX и IMAX. Мащабната продукция, от която са част и две от най-големите световни звезди – Райън Гослинг и Емили Блънт, гарантира несравнимо преживяване, изпълнено с много екшън, забавление и романтика, а трейлърът му е озвучен от един от големите хитове на Bon Jovi, „You Give Love A Bad Name“.

Ето го официалния синопсис:

Той е каскадьор и като всеки друг човек от екипа по каскадите, катастрофира, пада от най-големите височини, взривяван е, застрелван, запалван и хвърлян през прозорците само и единствено в името на нашето забавление. Сега, малко след инцидент, който почти прекъсва кариерата му, този герой от работническата класа трябва да издири изчезнала филмова звезда, да разплете конспирация и да се опита да спечели обратно любовта на живота си, докато си върши и работата. Какво би могло да не се обърка?

„Каскадьорът“ (The Fall Guy) е режисиран от Дейвид Лийч по сценарий на Дрю Пиърс. В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Жу.

„Каскадьорът“ търси силни усещания от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

Прочетете още