COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Whitesnake отмениха всички планирани концерти заради предстояща операция на Coverdale

Whitesnake отмениха всички планирани концерти заради предстояща операция на Coverdale
24 Март 2020

Рок иконите Whitesnake съобщиха, че отменят всички концерти, насрочени за 2020-а година заради предстояща операция на David Coverdale. Налага се фронтменът на бандата да се подложи на операция от двустранна ингвинална херния и анулирането се отнася за всички планирани концерти на групата в САЩ и Великобритания.

Чрез видео съобщение във facebook, Coverdale изрази огромното си съжаление от създалата се ситуация и се извини на феновете, като ги помоли да проявят разбиране.

Отмяната идва в момент, в който музикалната индустрия е в застой поради опасенията за общественото здраве, свързани с продължаващата пандемия на коронавирус. Преди това Whitesnake прекратиха планираната обиколка на Япония, поради безпокойство заради кризата.

Прочетете още