Виртуозният цигулар Дейвид Гарет отново в София на 25 октомври 2020

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет отново в София на 25 октомври 2020
5 Декември 2019

Дейвид Гарет идва отново в София. Концертът е на 25 октомври 2020 г. в зала "Арена Армеец" и е част от световното турне на цигуларя Unlimited live. В момента продукцията се радва на успех из целия свят - от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел. Над 200 000 души са посетили турнето, минаващо през Европа и Азия.

С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визуалност, виртуозният музикант представя спектакъл, в който публиката се потапя в почти кинематографично-музикално преживяване. Гарет предлага на почитателите си микс от нови композиции, акустични аранжименти и непредставяни версии на най-големите си хитове - от поп и рок парчета до класически репертоар.

Сред най-известните му интерпретации са Purple Rain, Smells Like Teen Spirit, Nothing Else Matters и November Rain, и новата му поредица на световни поп и рок хитове като Viva la vida и Hey Jude, заедно с Пета симфония на Бетховен или "Лунна светлина" на Дебюси.

Името на турнето Unlimited (Безгранично) не е случайно. Дейвид Гарет никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат шоу, събрало в себе си гама от музикални стилове и визуализации.

Прочетете още