Умберто Тоци за първи път в Пловдив – Италианската музикална легенда с концерт в Античния театър

Умберто Тоци за първи път в Пловдив – Италианската музикална легенда с концерт в Античния театър
14 Юни 2024

Италианската музикална легенда и изпълнител на хитове като "Gloria", "Ti Amo", "Gente Di Mare" и "Tu", Умберто Тоци ще зарадва почитателите на красивата италианска музика в Пловдив на 28 юли 2024 г. от 21.00 часа на сцената на Античния театър. Той идва за първи път в Пловдив и за втори път в България.

Харизматичният Умберто Тоци е преминал през поколенията и е изпълнил най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, той е продал над 80 милиона албума по целия свят. Заедно с неговите музиканти, той ще изпълни своите вечни песни, които продължават да се харесват на меломаните от всички възрасти.

Билети ще откриете на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3-годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

Прочетете още