Том Круз - екшън герой както на големия екран, така и в реалния живот

Том Круз - екшън герой както на големия екран, така и в реалния живот
27 Април 2021

Въпреки че си счупи глезена по време на снимките на „Мисията невъзможна 6“, което забави снимките на хитовото продължение с половин година, холивудската звезда Том Круз (58) не престава да демонстрира безстрашие. В предстоящия „Мисията невъзможна 7“ той отново настоя да изпълнява сам каскадите, вместо обичайните каскадьори и при една от сцените, в която локацията е железопътна линия в Северен Йоркшир, Великобритания, а действието се развива на покрива на движещ се товарен влак, върху който главните герои тичат, Круз спаси от падане човек от снимачния екип.

Един от операторите изгубил равновесие и се свлякъл по товарния влак, оставайки да виси, за щастие закопчан с колани. Том Круз се втурнал да му помага, извличайки го обратно на покрива на влака, заради което актьорът се появи във всички медии като истински екшън герой не само на големия екран, но и в реалния живот.

Епидемията от коронавируса забави плановете по реализацията на „Мисията невъзможна 7“, така че новите приключения на Том Круз като агент Итън Хънт можем да очакваме по кината през май догодина.

Прочетете още