Тематичната седмица на Michael Bublé в „Dancing With The Stars“ стартира на 24-ти октомври

Тематичната седмица на Michael Bublé в „Dancing With The Stars“ стартира на 24-ти октомври
19 Септември 2022

„Dancing With The Stars“ развълнувано представя тематичната седмица на Michael Bublé в „Disney+“, която стартира в понеделник, 24-ти октомври. Мултиплатинената суперзвезда, носител на множество награди Grammy, не само ще изпълни най-новия си сингъл и заглавната песен на албума „Higher“, но и ще влезе в ролята на гост-съдия. Всички заменитости и професионални състезатели ще танцуват на хитови парчета от обширния каталог на Bublé. Изпълнителят току-що съобщи лично новината по „GMA3“.

Освен това Bublé си партнира с Derek Hough за националното състезание по танци "Higher", което ще продължи до 7-ми ноември и е отворено изключително за американски граждани. Феновете могат да участват, за да спечелят уникални награди, включително среща във FaceTime с Michael Bublé, частен урок по танци с легендарния танцьор на „Dancing With The Stars“ – Derek Hough, самолетни билети и настаняване в Лос Анджелис за четирима, билети за финала на сезона на „Dancing With The Stars“ (на 21-ви ноември) и билети за Дисниленд. Може да гледате състезанието на живо ТУК.

Това е продължение на сътрудничеството между Бубле и Hough, който е режисьор и хореограф на  видеоклипа на Бубле към „Higher“. Гледайте ТУК.

С изпълнения пред многобройна публика всяка вечер, Бубле продължава турнето си „Higher“ в САЩ., което следва неговото разпродадено международно турне това лято. Продуцирани от националния промоутър на турнета – „Beaver Productions“, предстоящите спирки включват „Crypto.com Arena“ в Лос Анджелис (23-ти септември) и „Golden 1 Center“ в Сакраменто (24-ти септември), преди хедлайн турнето да приключи в „KeyBank Center“ в Бъфало (11-ти октомври). За билети и повече информация, посетете: michaelbuble.com/tour.

Прочетете още