Стартираха продажбите на билети за Смъртта може да почака - Бъдете сред първите, които ще гледат лентата

Стартираха продажбите на билети за Смъртта може да почака - Бъдете сред първите, които ще гледат лентата
16 Септември 2021

Бъдете сред първите, които ще видят на голям екран мисията, която ще промени всичко! На вчерашния празничен 15 септември стартираха предварителните продажби на кинобилети за Смъртта може да почака. Дългоочакваният 25-ти филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като иконичния Джеймс Бонд.

Впечатляващата суперпродукция тръгва в кината от 1 октомври, а най-нетърпеливите фенове ще могат да изживеят най-опасната мисия на агент 007 още на 30 септември, на специални предпремиерни прожекции

Смъртта може да почака ще предложи на зрителите превърналите се в запазена марка на 60-годишната поредица зрелищен екшън, иновативни джаджи, емблематични коли, забележителни локации и изискан стил, както и криеща много изненади и обрати драматична история, която обещава достоен завършък на Бонд-ерата на Даниел Крейг. Потопете се в уникалната атмосфера на света на агент 007 със специално видео, отбелязващо началото на предварителните продажби и купете своя билет сега! Време е за Смъртта може да почака! 

В Смъртта може да почака Джеймс Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин (Рами Малек, Бохемска рапсодия). Въоръжен с опасна нова технология, която може да причини смъртта на милиони хора, Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни.

Режисьор на Смъртта може да почака е Кари Фукунага (Истински детектив, Beasts of No Nation), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В ролите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др. 

Смъртта може да почака идва в кината предпремиерно от 30 септември и премиерно от 1 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Медиен партньор на филма е Радио 1. Следете публикациите ни, защото сме ви подготвили голяма изненада!

Прочетете още