Спряха снимките на Mission Impossible: 7 заради коронавируса

Спряха снимките на Mission Impossible: 7 заради коронавируса
26 Февруари 2020

Снимките на Mission Impossible: 7 бяха прекратени, заради продължаващото разпространение на коронавируса във Венеция, където се снима продължението. Седмата серия от поредицата за супер агента Итън Хоук започна снимки в града на водата и гондолите в края на миналата седмица. По това време в Италия бяха потвърдени над 230 случая на вируса, което накара студиото Paramount Pictures да натисне пауза на продукцията.

В изявление на филмовата компания се казва: "С оглед на безопасността на хората ангажирани в продукцията и усилията на местното венецианско правителство да спре публичните събирания в отговор на заплахата от коронавирус, ние променяме плана за триседмични снимки във Венеция, на филма Мисията Невъзможна 7. По време на тази пауза бихме искали да имаме предвид притесненията на екипа и затова им позволим да се върнат у дома, докато снимките не започнат отново. Ще продължим да наблюдаваме ситуацията и да работим заедно със здравните и правителствени служби."

В Mission Impossible: 7 ще вземат участие Tom Cruise разбира се, Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Hayley Atwell и други.Режисьор на филма ще бъде Christopher McQuarrie.

Прочетете още