Sia и Kylie Mingoue разкриват музикалния видеоклип към съвместната им песен „Dance Alone“

Sia и Kylie Mingoue разкриват музикалния видеоклип към съвместната им песен „Dance Alone“
18 Март 2024

Деветкратно номинираната за Grammy глобална суперзвезда Sia и поп иконата Kylie Mingoue (носителка на две награди Grammy) разкриват видеоклипа към съвместната си песен „Dance Alone“, която е един от многото акценти в предстоящия албум на Sia „Reasonable Woman“, който излиза на 3 май 2024 г. чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Видеото е режисирано от Dano Cerny и е ръководено от продуцентската компания DreamBear.

Клипът е в ярки цветове, които са запазена марка за Sia с нейната мигновено разпознаваема двуцветна перука, пълен с множество артисти, които танцуват в синхрон. По-късно Kylie се присъединява към екипа в неземна пещера, създавайки нещо като поразителна визуализация, каквато само две от най-големите световни поп звезди биха могли да направят.

„Reasonable Woman“ ще е под №10 в дискографията на Sia. В допълнение към гост-изпълнителите, албумът е създаден с безброй невероятни сътрудници, продуценти, съавтори, инженери. Списъкът включва: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow, Mark “Spike” Stent и други.

Прочетете още