Sam Smith и Kim Petras застават срещу правилата с "Unholy"

Sam Smith и Kim Petras застават срещу правилата с
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
23 Септември 2022

В най-новата си песен "Unholy", която ще е част от предстоящия му студиен албум, Sam Smith обединява сили с международната звезда Kim Petras. Дуото разказва за скандални случки от известния клуб The Body Shop в Сънсет Стрип в Лос Анджелис. Парчето определено е смело и амбициозно музикално начинание за певеца и го представя в невиждана досега светлина.

Когато Smith и Pertas представят сингъла в TikTok, откъсът избухва, като само в профила на Smith генерира над 12 милиона гледания и е използван в над 333 000 видеоклипа. “Unholy” е продуцирана заедно с ILYA (Max Martin, Ariana Grande, Jennifer Lopez), Blake Slatkin (Lizzo, 24K Golden), Cirkut (Nikki Minaj, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi) и дългогодишния сътрудник на Sam - Jimmy Napes.

“Създадохме “Unholy” в Ямайка - един от най-прекрасните и забавни творчески моменти, които някога съм имал. Беше катарзисно да експериментирам по този начин. За мен беше чест да работя с Kim и да бъда свидетел на таланта ѝ. Тази песен е за освобождаването от оковите на чуждите тайни,” споделя Sam.

След дебютния си албум In The Lonely Hour (2014), който стана номер 1, Smith е натрупал множество блестящи постижения: 35 милиона продадени албума, 250 милиона сингъла, 45 милиарда стрийма, Златен глобус, Оскар, 4 награди Grammy, 3 награди BRIT и хитови колаборации с Naughty Boy ("La La La") и Calvin Harris (“Promises”, заедно с Jessie Reyez). С премиерата на “Unholy”, предстоящ албум и множество концерти, 2023 безспорно ще бъде вълнуваща година за Sam и феновете на артиста.

Прочетете още