Посветена на Tina Turner, Рок симфонията „Simply The Best“ на 3 юни в зала 1 на НДК

Посветена на Tina Turner, Рок симфонията „Simply The Best“ на 3 юни в зала 1 на НДК
29 Март 2024

Ексклузивният концерт, обиколил почти целия свят, най-накрая гостува  в България!

Рок симфонията „Simply The Best“, в памет на музикалната икона Tina Turner, ще бъде изпълнена на 3 юни в зала 1 на НДК с над 40 души на сцената.

Tina Turner беше известна със своите буйни, енергични сценични изпълнения и мощни вокали, често наричана „кралицата на рокендрола“ и артист, който остави незаличима следа в света на музиката, развлеченията и културата. Тя е неизчерпаемо вдъхновение за мнозина, а значимостта ѝ обгръща поколения.

Почитателите на творчеството ѝ ще имат възможност да се насладят на най-въздействащите и известни хитове като „Proud Mary“, „What's Love Got to Do with It“, „The Best“, „We Don't Need Another Hero“ и много други. Добре познатите балади ще разтопят присъстващите, а бързите ритми ще изправят всички в залата на крака.

Рок симфонията е посветена на Tina Turner, а в нея ще бъдат изпълнени също песни от групи като Guns N' Roses, Deep Purple, AC/DC, както и известни дуети, белязали световната кариера на Tina. На 3 юни в зала 1 на НДК публиката ще има възможност да усети енергията на легендарната певица по един нов начин.

Всички, които искат да изживеят една незабравима вечер, изпълнена с много енергия и страст, могат да закупят своя билет от мрежата на Eventim в цялата страна. Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.

Прочетете още