Robbie Williams строи хотел в Дубай, в който той и други звездни изпълнители да изнасят концерти

Robbie Williams строи хотел в Дубай, в който той и други звездни изпълнители да изнасят концерти
31 Май 2023

Robbie Williams мечтае да стартира серия концерти в хотел, който строи в Дубай, по подобие на тези, които се случват в Лас Вегас.

Изпълнителят в момента е на турне в Европа, част от гастрола "XXV Tour", който ознаменува 25 години от издаването на дебютния му самостоятелен албум "Life Thru A Lens" (1997г.), или четвърт век солова кариера, в която има 14 №1 албума и печели 18 Brit Awards. А в края на 2023-а, или началото на следващата година се очаква да бъде пуснат биографичният филм за знаменития британец - "Better Man", чийто режисьор е Michael Gracey, който стои зад хитовото кино заглавие "The Greatest Showman". Освен това "хулиганът на британския поп" работи по нов албум като има още големи планове.

"Строя мой собствен хотел. В Дубай няма серии концерти, а трябва да има. Искам аз да съм човекът, който ще постави началото. За изпълнителите е много по-лесно да са на едно място. Нали разбирате, могат да останат в Лас Вегас за дълго време заедно със семействата си... ", споделя Robbie пред The Sun. "Забележително нещо е да се направи и ще се гордея с това, когато се случи.", казва още той.

Robbie Williams е третият най-излъчван артист по британското радио за последните 20 години след Elton John и George Michael. Има 7 №1 сингъла и над 20, които се нареждат в топ 10 на чартовете. В световен мащаб е продал над 80 милиона албума, което го прави един от най-успешните изпълнители на всички времена.

Прочетете още