Рецептите от култовия сериал "Приятели" са събрани в готварска книга

Рецептите от култовия сериал
22 Май 2020

След поредица от слухове, вече официално е съобщено, че на 22-ри септември тази година, излиза готварска книга, вдъхновена от любимия на няколко поколения сериал "Приятели". "Friends the Official Cookbook" е написана от Amanda Nicole Yee и съдържа над 90 рецепти, приготвяни от Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос, включително тези, които сме гледали на трапезата за Деня на благодарността на шестимата приятели. 

Сред рецептите ще мога да бъдат намерени шедьоврите на Моника, а също така и не до там успешните опити на Фийби в кухнята. Всяка рецепта е обяснена стъпка по стъпка. А към всяка от тях е описан и епизодът, в които се появява ястието, така че можете да гледате съответния, докато се наслаждавате на същото кулинарно творение.

Снимка: https://www.instagram.com/insighteditions/

Новините за излизането на книгата идват скоро, след като стана ясно, че снимките на дългоочаквания специалния епизод, който щеше да събере шестимата герои отново, бяха отложени, с уточнението, че ще се състоят, когато ситуацията с пандемията се подобри и актьорите и екипът ще могат да работят с публика на живо на снимачната площадка.

Прочетете още