Работи се по продължение на филмовата класика "Dirty Dancing"

Работи се по продължение на филмовата класика
10 Август 2020

Работи се по продължение на филмовата класика "Dirty Dancing" ("Мръсни танци"). Информацията потвърдиха от продуцентската компания Lionsgate както и, че звездата от оригиналната романтична музикална драма - Jennifer Grey отново ще влезе в емблематичния за кариерата си образ на Бейби.

В лентата от 1987 г. Франсис "Бейби" Хаусман се влюбва в инструктора си по танци Джони Касъл, в чиято роля завинаги ще помним покойния Patrick Swayze. Филмът спечели "Оскар" в категория за "Оригинална песен" - "(I've Had) The Time of My Life", а зрителите, освен от прекрасна музиката, бяха запленени от героите и танците.

Patrick Swayze за съжаление почина от рак през 2009 г. на 57-годишна възраст и сега големият въпрос е кой може да влезе в ролята на Джони! Или пък ще бъде измислен нов герой, който да е обект на чувствата на вече 60-годишната Jennifer Grey.

Шефът на филмовото студио Jon Feltheimer обещава, че ще видим "точно такъв романтичен и носталгичен филм, какъвто феновете очакват с години". Режисьор на предстоящата лента ще бъде Jonathan Levine.

Прочетете още