Първият трейлър на "Матрицата 4" е тук

Първият трейлър на
10 Септември 2021

Eдин от най-дългоочакваните филми за 2021-ва, а именно продължението на трилогията "Матрицата" - The Matrix Resurrections, вече има своя официален трейлър. Продукция на Лана Уашовски - един от създателите на оригинала и Warner bros, той ще излезе на големия екран на 22 декември и се очертава да предизвика фурор, какъвто киното не е виждало от години. А ние си избрахме два стопкадъра от тийзъра:

Триминутното видео, озвучено с песента "White Rabbit" на групата Джеферсън Еърплейн, показва "второто пришествие" на Нео. В актьорския състав освен Киану Рийвс и Кери-Ан Мос разбира се, влизат още Нийл Патрик Харис, Джейда Пинкет Смит, Джесика Хенуик, Джонатан Гроф, Приянка Чопра, Кристина Ричи и Ламбърт Уилсън (Меровингий) и др.

The Matrix Resurrections е четвъртият филм от поредицата, започнала през 1999 г. с The Matrix. Преди повече от две десетилетия зрителите бяха потопени в историята за това как човечеството е било завладяно от интелигентни машини. Според сюжета на филма те са започнали да използват човешките тела като батерии, междувременно поддържайки съзнанията на хората във виртуална реалност на име "Матрицата". След като бива спасен от мистериозния Морфей (Лорънс Фишбърн), програмистът Томас Андерсън/Нео (Рийвс) осъзнава, че е Избрания - митична фигура от предсказание, което гласи, че именно той ще сложи край на робството. Филмът беше последван от две продължения - "Матрицата: Презареждане" и "Матрицата: Революции".

В САЩ освен в кината новата лента ще се появи в същия ден и в стрийминг услугата HBO Max.

Прочетете още