От Франция с любов – Selena Gomez се отдава на романтика във видеото на новия си сингъл "Love On"

От Франция с любов – Selena Gomez се отдава на романтика във видеото на новия си сингъл
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
23 Февруари 2024

Selena Gomez се отдава на романтични моменти в Южна Франция в официалното видео на новия си поп сингъл "Love On". Това е първото парче на Gomez за 2024 г., която наскоро потвърди, че работи в студиото по дългоочаквания от феновете ѝ четвърти студиен албум.

"Love On" е вдъхновена от времето, което Selena прекарва в Париж през изминалата година, от романтиката на европейския начин на живот и от тръпката на новата любов. Звездата от "Only Murders in the Building" е съавтор на песента заедно с Julia Michaels, Michael Pollack, Tejada и Jordan K. Johnson и Stefan Johnson от The Monsters & Strangerz. Режисирано от награждавания френски режисьор Greg Ohrel, видеото към "Love On" направи своята глобална премиера в ефира на MTV, както и на билбордовете на Paramount Times Square.

Gomez доминира в класациите през 2023 г. с хита "Calm Down" с Rema, който достигна до първа позиция в глобалната класация на Billboard. Наскоро песента завоюва рекорда за най-много седмици, прекарани някога в чарта Pop Airplay на Billboard.Сертифицирана е като тройно платинена от RIAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка) и е събрала над 3,5 милиарда глобални стрийма.

Прочетете още