Музикалният театър в София отваря врати в Деня на детето

Музикалният театър в София отваря врати в Деня на детето
29 Май 2020

Музикалният театър отваря врати в Деня на детето. Заради изискванията за безопасност и необходимостта от спазване на дистанция, през юни спектаклите ще се играят на голямата сцена. От театъра са осигурили всички мерки за безопасност и приканват зрителите да идват на спектаклите с маски.

От 11:00 часа на 1-и юни за малчуганите и техните близки на голямата сцена ще се играе обичаната музикална приказка „Да целунеш принцеса” – входът е свободен. Половин час по-рано любимите приказни герои от спектаклите на театъра ще посрещат децата на входа, съобщиха от театъра.

През юни оперетата кани децата на любимите им музикални приказки: „Котаракът Шарл” (5-и юни), „Ян Бибиян” (6-и юни), „Златното петле” (7-и и 13-и юни) и „Да целунеш принцеса” (14-и юни). Началният час е 11:00.

Музикалният театър ще приветства публиката, с която беше разделен през последните месеци, на 20-ти юни, събота, от 19:00 часа с концерт – спектакъла „Отново на оперета”. В него участват солистите на театъра, а балетните номера ще са със специалното участие на Балет „Арабеск”.

Артистите от Музикалния театър подготвят още изненади за своята публика през лятото.

Прочетете още