Michael Bolton с концерт на сцената на Античен театър Пловдив на 10 септември

Michael Bolton с концерт на сцената на Античен театър Пловдив на 10 септември
6 Април 2023

Световно известният американски изпълнител Майкъл Болтън с емоционален концерт в Пловдив! Най-вълшебният концерт за 2023 година ще е на 10-и септември, от 20 часа, на сцената на Античния театър в най-стария жив град в Европа! Един непоправим романтик пристига в града под тепетата, за да ни потопи в една друга реалност, изпълнена с очарование и нежност, която трябва да се види и преживее.

Продажбата на билети стартира от днес 6-и април на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив касата в ДК „Борис Христов, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн тук.

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 година.

Майкъл Болтън е певец и композитор, носител на множество награди изпълнител, продал повече от 65 милиона албума по целия свят, който продължава да обикаля света и да радва публиката. В своята над 50-годишна забележителна кариера той има издадени 23 студийни албума и редица №1 хитове, които му донасят 2 награди „Грами“ за най-добро поп мъжко вокално изпълнение (номиниран четири пъти), 6 Американски музикални награди и звезда на Холивудската алея на славата. Като автор на песни той е спечелил над 24 награди BMI & ASCAP, включително за автор на песни на годината, 9 награди Million-Air и наградата Hitmakers от Залата на славата на авторите на песни. Сътрудничи си с музикални икони, които са вдъхновили собствената му кариера, като Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Хосе Карерас, Рене Флеминг, Би Би Кинг, Боб Дилън и с певеца, оказал му най-голямо влияние - Рей Чарлз.

Прочетете още