Metallica се завръщат на сцената - ето как

Metallica се завръщат на сцената - ето как
11 Август 2020

Metallica обяви първото си шоу за тази година. Бандата ще заснеме специален концерт на тайна локация в Калифорния, чиято екранизация ще бъде прожектирана на стотици екрани под звездите в автокина на територията на САЩ и Канада. Така James Hetfield и компания ще бъдат първата рок група, представена в сериите "Encore Drive-In Nights".

Предстоящият концерт ще бъде излъчен премиерно на 29 август и ще е първото шоу на рок титаните след концертите на S&M2, които се осъществиха в Chase Center в Сан Франциско през септември 2019 г.

Официалната продажба на билети стартира на 14 август като всяка покупка на билет допуска един автомобил с до шест души. Освен това, като допълнение пасът ще включва четири mp3 цифрови изтегляния на предстоящото издание на S&M2, което излиза на музикалния пазар на 28 август.

"Излишно е да казваме, че това е много вълнуващо за нас, тъй като продължаваме да проучваме нови начини да се свържем с феновете ни и да продължим да концертираме на живо ... това определено се квалифицира като уникално и запомнящо се преживяване за нас. Надяваме се и вие да мислите така!", анонсират Metallica.

Прочетете още