Madonna обяви издаването на две нови компилации

Madonna обяви издаването на две нови компилации
9 Май 2022

Madonna анонсира "Finally Enough Love" и "Finally Enough Love: 50 Number Ones" - два албума, празнуващи нейния рекорд от 50 №1 клубни хита в класацията Dance Club Songs на Billboard), които ще включват любимите ѝ ремикси, както и редки и/или неиздавани версии на парчета. Двете колекции са първите, които ще бъдат пуснати като част от наскоро обявеното споразумение между Кралицата на попа и Warner Music Group, което ще включва изчерпателна серия от каталожни издания, обхващащи нейната кариера.

"Finally Enough Love" - версията с 16 песни ще бъде достъпна за стрийминг на 24 юни, последвана от 1-CD и 180-грамов 2-LP на 19 август. Луксозното издание "50 Number Ones", чийто траклист ще съдържа десетки ремикси от видни продуценти като Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon и Avicii, ще излезе дигитално на 19 август, както и на 3-CD и 6-LP червен и черен винил в ограничено издание.

Анонсът завършва с думите: "Очаквайте още изненади около честването на 40 години на Madonna в музиката, които ще бъдат разкрити по-късно тази година."

Прочетете още