Lady Gaga стартира собствено шоу - "Gaga Radio"

Lady Gaga стартира собствено шоу -
12 Август 2020

Lady Gaga се обедини с Apple Music за стартирането на нейно седмично шоу, озаглавено "Gaga Radio". Името на предаването вероятно е повлияно от емблематичната песен на Queen "Radio Gaga", от която както знаем Stefani Joanne Angelina Germanotta се е вдъхновила за създаването на сценичното си име.

Премиерата на новото шоу бе в края на миналата седмица като в него - всеки петък, световноизвестната певица, автор на песни, актриса и продуцент, ще разговаря с някои от водещите личности в сферата на музиката.

Gaga описва шоуто като своеобразно надграждане към скорошното ѝ завръщане към танцовата музика в албума "Chromatica". Нейният гост за премиерния епизод на предаването бе BloodPop - един от продуцентите на новия ѝ албум, който излезе на музикалния пазар на 29 май. В предаването двамата разказаха на слушателите за създаването на "Chromatica" и "предизвикателствата, които са преживели, включително депресията и несигурността", цитират от Variety

Нови епизоди на шоуто "Gaga Radio" ще бъдат пускани в Apple Music всеки петък от 14:00. ET, а пилотния брой можете да чуете тук.

Прочетете още