Концертът на Richard Marx в България е насрочен за 24 януари 2021

Концертът на Richard Marx в България е насрочен за 24 януари 2021
24 Март 2020

Концертът на Richard Marx у нас, който трябваше да се състои на 28 март в зала 1 на НДК вече има нова дата, а именно 24 януари 2021 г. Мястото остава същото - зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от Loud Concerts. Закупените вече билети важат и за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани.

Феновете имат възможност също така да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Прочетете още