Кои качества ценят мъжете в жените?!

Кои качества ценят мъжете в жените?!
25 Февруари 2020

Умопомрачителната външност или умението да готви и да пече слакиши? Кариерата или високото IQ? Кои качества наистина имат значение за мъжете и каква жена те мечтаят да имат до себе си? Ето 5 женски качества, които действително са важни за мъжете:

1. Добра домакиня

Може някои дами да ги заболи от този факт, но да бъде добра домакиня е една от чертите, които мъжете ценят особено високо. Една жена, която може да готви и да се грижи за дома, има голям шанс да спечели един мъж със способността си да създаде специална атмосфера на топлина и уют. За членовете на противоположния пол къщовницата въплъщава понятието за домашен уют и спокойствие.

2. Демонстрирането на жив интерес

Един от най-сигурните начини да плените сърцето и ума на избрания от вас човек, е да покажете истински интерес към всички аспекти на живота му. Демонстрацията на естествено и искрено съчувствие никога не остава неоценена. В същото време, една наистина привлекателна жена не трябва да се бои да разкрие собствените си желания  - било то в ресторанта или в леглото.

3. Тя не се опитва да промени мъжа

Няма по-добър начин да разрушиш отношенията от това да се опитваш да направиш от реалния мъж негова нова, подобрена версия. Психолозите твърдят, че за всичко е виновен майчинският инстинкт, който понякога се проявява не в най-подходящия момент и ни кара да правим резки забележки на любимия и да му даваме досадни съвети. Парадоксалният ни съвет е: ако искате да вдъхновите един мъж да се промени, приемете го такъв, какъвто е. Това  изисква мъдрост и понякога неистово търпение; но колкото и да е странно, именно с такива мъдри и търпеливи жени мъжете са по-склонни да се променят, да израстват и да стават по-успешни, отколкото с такива, които непрекъснато им дуднат и им пилят на главите.

4. Способността да прегърне щастието

"Една наистина щастлива жена може да подлуди всеки мъж и почти всяка друга жена." Джон Ървинг

Логично е - мъжете не харесват жени, които се дразнят лесно и са постоянно недоволни от нещо или някого, или жени, които мислят, че другите хора са задължени да ги направят щастливи. Усмихнатите жени с добро чувство за хумор имат много по-добри шансове да привлекат мъжа, отколкото постоянно намръщените, които винаги са недоволстват. А искрената усмивка е не само знак за весел нрав, но и дава знак за енергия и жизненост. Вглеждайки се в блестящите радостни очи на една жена, мъжът вижда обещание за удоволствие и щастие. От друга страна, щом сте открити за щастието, не забравяте ценните за вас хората, които са ви превърнали в този ярък човек, който сте сега.

5. Естественост и искреност

Всякакъв вид преструвка отблъсква. Наистина привлекателната жена е естествена, открита и без комплекси. Искреността привлича мъжете.

Без съмнение всички от горепосочените характеристики са важни за да бъде една жена привлекателна. Въпреки това, истинският ключ се крие някъде другаде.  Става дума за едно просто, но незаменимо качество, притежавно от всяка жена по света - способността да бъде себе си. Само като остане вярна на своя уникален характер, тя ще бъде в състояние да намери този специален човек, който е точно за нея и завинаги ще бъде до нея.

Прочетете още