Кой би бил следващият Джеймс Бонд, ако изкуствен интелект решаваше?!

Кой би бил следващият Джеймс Бонд, ако изкуствен интелект решаваше?!
14 Септември 2020

Хенри Кавил, който изигра Супермен, би бил следващият агент 007, ако продуцентите на лентата се доверят на нова кастинг програма, базирана върху изкуствен интелект, съобщава изданието Movieweb. Програмата Largo.ai е сравнила характеристиките на потенциалните кандидати и базовите черти на персонажа, за да избере наследника на Даниел Крейг, когото скоро ще видим за последно в образа на култовия британски шпионин в 25-ия филм от поредицата "Смъртта може да почака", чиято премиера бе отложена заради пандемията от Covid-19. Предвидено е лентата да тръгне по кината на 12 ноември тази година във Великобритания, а на 20 ноември в България и САЩ. Съвпадението при Хенри Кавил е 92,3%.

На второ място сред британските актьори програмата поставя Ричард Армитидж от "Хобит" (92%), а трети е Идрис Елба (90%), известен от "Лутър" и "Наркомрежа". А когато изборът разшири географските граници извън Острова, то изкуственият интелект е намерил за най-подходящ за ролята новозенландеца Карл Ърбан, познат от "Властелинът на пръстените" с 96,7%, следван от "Капитан Америка" - Крис Евънс с 93,3% и Уил Смит, който събира 92,2%.

Ако продуцентите, сценаристите и режисьорите решат да сменят пола на агент 007, най-добрата кандидатура би била тази на Джина Карано – бивша състезателка в ММА, позната на зрителите от "Дедпул". Тя е със съвпадение 97,3%. На второ място е Кейти Секоф от "Бойна звезда Галактика" (94,4%), а с незначителна разлика на трето място остава Анджелина Джоли с 94,2%.

Ето и втори трейлър на "Смъртта може да почака":

Прочетете още