Гледаме „Боб Марли: Оne love“ от 16 февруари, а саундтракът към филма е вече факт

Гледаме „Боб Марли: Оne love“ от 16 февруари, а саундтракът към филма е вече факт
13 Февруари 2024

Музиката му намери специално място в сърцата на поколения с посланието си за любов и сплотеност, а от 16 февруари ще можем да гледаме „Боб Марли: Оne love“ и да открием човека зад музиката.

Биографичната филмова продукция прославя живота и творчеството на ямайската реге-легенда. А Bob Marley: One Love Soundtrack е вече факт и включва седемнадесет песни на емблематичния музикант и неговата група The Wailers като заимства от албумите на артиста за Island Records, които го изстрелват към звездната слава - Catch a Fire (1973), Burnin' (1973), Rastaman Vibration (1976), Exodus (1977), Kaya (1978) и Uprising (1980).

Филмът е продуциран в партньорство със семейство му и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч – в ролята на съпругата му Рита. Режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн, който стои зад „Методът „Уилямс““ („Крал Ричард“), донесъл на Уил Смит „Оскар“ за главана мъжка роля за превъплъщението му в бащата и треньор на Винъс и Серена Уилямс. „Боб Марли: Оne love“ гарантира, че животът на великия изпълнител ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Bob Marley: One Love Soundtrack траклист:

Get Up, Stand Up

Roots, Rock, Reggae

I Shot The Sheriff

No More Trouble

War / No More Trouble (Film Version)

So Jah Seh (Film Version)

Natural Mystic

Turn Your Lights Down Low

Exodus

Jamming

Concrete Jungle

No Woman, No Cry (Live at the Rainbow, 4th June, 1977)

Three Little Birds

Redemption Song

One Love/People Get Ready

Is This Love

Rasta Man Chant

Прочетете още