FINNEAS издаде своя първи студиен албум Optimist и представи песента "Love Is Pain"

FINNEAS издаде своя първи студиен албум Optimist и представи песента
18 Октомври 2021

Осемкратният носител на наградa GRAMMY, музикант, автор на песни и продуцент FINNEAS пусна своя първи студиен албум Optimist, включващ тринадесет песни, написани изцяло от него. В колекцията участват наскоро издадените парчета - "The 90s", "A Concert Six Months From Now", трогателната и сърцераздирателна балада "What They’ll Say About Us" и още 10 нечувани досега заглавия. В деня на премиерата на албума FINNEAS представи и песента "Love Is Pain", която излезе с музикален видеоклип, дело на режисьора Sam Bennett. За нея музикантът споделя, че е "Разказ за една истински сърцераздирателна любов. Исках да напиша песен, която да разкрива същността на една връзка. Колкото повече обичаш някого, толкова повече той има способността да ти причини болка."

Optimist е плод на неуморни студийни сесии, в които той свири, пее, продуцира и записва. Творчеството му е чисто и искрено, като любовта на дете. Когато всички се прибраха по домевете си през 2020 г., изпълнителят се завърна у дома в Лос Анджелис, което му даде достатъчно време да събере всички свои емоции и да ги преобрази в музика. "Като продуцент-изпълнител никога не си давам достатъчно време да работя върху собствената си музика. В този случай няма кой да ми даде тласък, освен мен." - споделя братът на знаменитата Billie Eilish.

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

FINNEAS споделя, че единствената му надежда е, там някъде да има поне един човек, който да се разпознае в историите му и да намери себе си в Optimist.

Прочетете още