Eros Ramazzotti стартира световното си турне днес и празнува 35 години на сцена с колекцията "Battito Infinito"

Eros Ramazzotti стартира световното си турне днес и празнува 35 години на сцена с колекцията
15 Септември 2022

Пет от най-величествените арени в света ще посрещнат гласa на артист, способен да омагьосва многомилионна публика. Eros Ramazzotti, един от най-обичаните италиански изпълнители, поставя началото на нов артистичен етап с албум и международна обиколка. Тя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на La Maestranza в Севиля на 15 септември 2022 г. Концертите ще срещнат публиката с красотата на места като Долината на храмовете в Агридженто, Арена ди Верона и Древния амфитеатър в Кесария, Израел, които ще оживеят отново, благодарение на нестихващия талант на Eros.

Със 70 милиона продадени заглавия и 2 милиарда стрийма в цял свят, той празнува 35 години на сцената с музикалната си колекция - "Battito Infinito", на която феновете ще могат да се насладят за първи път днес. Албумът може да закупите ТУК.

"Развълнувани сме, че най-накрая можем да представим Battito Infinito пред света. Проект, който създадохме с много любов, и мечтата да се срещнем отново. Подготвили сме много изненади за нашите фенове." споделя Gaetano Puglisi, мениджърът на Ramazzotti.

Eros Ramazzotti потегля на турнето с надеждата, че музиката ще успее да направи това, което прави от хилядолетия - да обедини хората в трудни моменти, да им даде утеха и радост.

ПРЕМИЕРНИ ДАТИ:

15 септември 2022 г. - La Maestranza, Севиля

17 и 18 септември 2022 г. - Театър Valle dei Templi, Агридженто

20, 21, 23 и 24 септември 2022 г. - Арена ди Верона, Верона

1 октомври 2022 г. - Атина

6 и 8 октомври 2022 г. - Амфитеатърът в Кесария, Кесария

Прочетете още