Enrique Iglesias представя последния албум в кариерата си – „FINAL (Vol. 2)” е тук

Enrique Iglesias представя последния албум в кариерата си – „FINAL (Vol. 2)” е тук
29 Март 2024

Последният албум в кариерата на мултиплатинения изпълнител Enrique Iglesias – „FINAL (Vol. 2)” e вече факт. Испанецът се завръща с проект, който феновете му чакаха повече от 3 години. Записът е своеобразно продължение на появилия се през 2021 г. „FINAL (Vol. 1)”, който достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърдиха артиста като световна латино поп икона и правят очакванията към новия проект на Enrique още по-големи.

Слушайте албума:

„FINAL (Vol. 2)” е 12-и студиен албум на Enrique Iglesias. Колекцията е по-разнообразна от предишните проекти на звездата в жанрово отношение. В него се преплитат поп, кумбия, бачата и елементи на кънтри. Албумът включва 10 песни, някои от които в сътрудничество с изпълнители като Miranda Lambert, Maria Becerra и други.

Tracklist

Asi es la Vida

Fría

La Botella

Love and Pain

Me Voy Acostumbrando

Como Yo

Llorame Un Río

Be Together

Espacio en Tu Corazón

Enrique Iglesias е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има продадени над 150 милиона копия от своите албуми в световен мащаб. Носител е на множество отличия (повече от 200), сред които Grammy, Billboard, Световни музикални награди, Американски музикални награди и други. През годините има колаборации с изпълнители като Whitney Houston, Lionel Richiе, Pitbull  и др.

Албумът „FINAL (Vol. 2)” се издава и разпространява от Sony Music Entertainment и Вирджиния Рекърдс.

Прочетете още