Elton John и Chad Smith са сред гост музикантите в предстоящия албум на Miley Cyrus с кавъри на Metallica

Elton John и Chad Smith са сред гост музикантите в предстоящия албум на Miley Cyrus с кавъри на Metallica
14 Януари 2021

Elton John и барабанистът на Red Hot Chili Peppers Chad Smith са сред гост музикантите в предстоящия албум на Miley Cyrus, включващ кавъри на Metallica. Това съобщи изпълнителката в интервю, допълвайки, че вече са записали нова версия на "Nothing Else Matters". В кавърa на емблематичното парче от 1991-ва се включва и виолончелистът Yo-Yo Ma.

"Направих кавър на "Nothing Else Matters" с Elton John на пианото. Имам Yo-Yo Ma, Chad Smith... толкова много звезди. Много съм развълнувана от това сътрудничество.", каза дъщерята на кънтри изпълнителя Billy Ray Cyrus в интервюто и призна, че за част от феновете ѝ концепцията на песента няма да бъде разбираема.

"Elton John, Metallica и аз... харесва ми, когато съставните части не си пасват съвсем. Изглежда като смесица, която никой не би направил и трябва да има човек като продуцента Andrew Watt (Ozzy Osbourne), който да поеме този риск.", обясни певицата.

Припомняме, Miley Cyrus разкри намерението си да запише цял албум с песни на американските траш/хеви титани още през октомври и ето, че изпълнителката е на път да сбъдне целта си.

Прочетете още