Ed Sheeran се обединява с Pokémon за нова песен и видеоклип - „Celestial“

Ed Sheeran се обединява с Pokémon за нова песен и видеоклип - „Celestial“
30 Септември 2022

Международната музикална суперзвезда и фен на Pokémon, Ed Sheeran си сътрудничи с компанията „The Pokémon Company“ за новата песен – „Celestial“. Специалнният му трак ще се появи в дългоочакваните видеоигри „Pokémon Scarlet“ и „Pokémon Violet“, които излизат на 18-ти ноември ексклузивно за семейните конзоли „Nintendo Switch“, но феновете могат да го чуят по-рано и да се насладят на музикалния видеоклип, който е вече наличен за гледане в официалния канал на Ed в YouTube.

Видеоклипът към „Celestial“ е вдъхновен от големия интерес на Ed като дете към франчайза и включва някои от любимите му покемони като Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax и други. Той проследява един типичен ден от живота на Ed, с покемонски привкус и е режисиран от носителят на множество награди – Yuichi Kodama. Включвайки уникална художествена режисура от Yu Nagaba в стил „скица“, който напомня на покемоните, които Ed е рисувал като дете. Видеото е пълно с изненади и пренася зрителите обратно в едно по-просто време в детството им, когато всичко е било възможно.

„Играя „Pokémon“, откакто бях в началното училище“ – споделя Ed. „ Брат ми и аз имахме различни версии на игрите и разменяхме покемони помежду си, докато всеки не завършеше своя Pokédex. Обичах картите, но игрите бяха онова, което наистина ме омагьоса. Обичах целия свят, който те създаваха, това ме разсейваше, ако в живота ми се случваха негативни неща, от които исках да избягам. Това беше свят, в който можех да избягам и оттогава не съм спирал да играя. Въпреки че вече съм на 31 години, все още имам същата конзола „Game Boy Color“ и играя „Pokémon Yellow“ или „Pokémon Silver“ в самолети и влакове, когато съм на турне. За мен е голяма чест да добавя моя песен към играта и да заснема носталгично видео. Надявам се да харесате песента и видеоклипа - заснемането беше незабравимо!“

„Celestial“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, вече е наличен за закупуване и слушане ТУК.

„Pokémon Scarlet“ и „Pokémon Violet“ излизат в цял свят на 18-ти ноември, ексклузивно за конзолите „Nintendo Switch“.

Прочетете още