Ed Sheeran и съпругата му са в очакване на първото им дете

Ed Sheeran и съпругата му са в очакване на първото им дете
12 Август 2020

Ed Sheeran очаква появата на първото си дете – и то само след седмици! Според британски медии съпругата на хитовия изпълнител и автор на песни Cherry Seaborn е бременна и се очаква да роди до края на лятото.

Двойката, която държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, е успяла да запази в тайна бременността, благодарение на карантината. Социалната изолация им е дала възможност и да се съсредоточат върху подготовката за новия член на семейството им.

Sheeran и неговата ученическа любов се ожениха на частна церемония през януари миналата година и още преди избухването на пандемията музикантът обяви, че си взима дълга почивка от кариерата, за да се посвети на семейния живот след години турнета по света.

Анонимен източник, близък до семейството, е споделил пред The Sun: "Ed и Cherry са на седмото небе от щастие. Те много се вълнуват, но са дискретни. Карантината беше идеалното извинение да не бъдат забелязвани на публично място от известно време, но важният момент наближава и емоцията се увеличава, затова вече са започнали да съобщават новината на семейството и приятелите си."

Прочетете още