Bono & Edge се завръщат в Дъблин с David Letterman в тийзъра на филма „A Sort of Homecoming“

Bono & Edge се завръщат в Дъблин с David Letterman в тийзъра на филма „A Sort of Homecoming“
17 Януари 2023

Bono и Edge са работили с David Letterman за нов документален филм, който ще се излъчи в платформата Disney+. В лентата музикантите разхождат известния американски комик и телевизионен водещ из места в Дъблин, а кулминацията е концерт на U2 в столицата на Ирландия.

В изявление Letterman казва: „Наскоро спечелих радио конкурс. На победителя се дава възможност да посети Дъблин с Bono и Edge (това с радио конкурса не е вярно, но все пак се чувствам като победител). Разведоха ме наоколо, запознаха ме с техни приятели музиканти и изпълниха някои от най-великите си песни в малка зала. Страхотна обиколка. Аз съм най-големият късметлия на планетата.”

А в тийзъра, повече от щастлив той споделя „Много хубави неща са ми се случили в живота, а това е на върха на този списък”.

Режисьор на продукцията със заглавие „Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman” е носителят на „Оскар” Morgan Neville, а премиерата ще бъде на 17 март като ще съвпадне с появата на новия албум „Songs Of Surrender”. Както писахме по-рано, той обединява преработки на 40 любими песни от каталога на U2, сред които „Mysterious Ways“, „With Or Without You“, „Beautiful Day“, „One“, „Elevation“, „Vertigo“, „Desire“, „City Of Blinding Lights“, „Sweetest Thing“, „Until The End Of The World“, „Ordinary Love“, „Electrical Storm“. Всички, събрани и продуцирани от Edge.

Прочетете още