Биографичен филм за Vanilla Ice, изпял култовото парче "Ice Ice Baby" - Dave Franco в главната роля

Биографичен филм за Vanilla Ice, изпял култовото парче
31 Юли 2020

Вероятно помните безпорно хитовата песен "Ice Ice Baby", която се качва на върха на повечето класации през 1990-а и остава №1 за 16 седмици в Billboard!? Новината е, че се подготвя нов биографичен филм за нейния създател - Робърт Матю Ван Винкъл, по-добре познат като Vanilla Ice. Продукцията е с работно заглавие "To The Extreme", вдъхновено от култовия албум на музиканта, също станал №1 през 90-те години и продаден в над 15 милиона копия по целия свят. В главната роля ще влезе актьорът Dave Franco.

Снимка: https://www.facebook.com/DaveFranco85/

Лентата ще проследи историята на Vanilla Ice от прекъснал гимназията ученик и продавач на коли в Тексас до изпълнителя на първия хип хоп сингъл, превзел върха на Billboard Hot 100, който всъщност е и първият комерсиално успешен бял рапър. Сценарият разказва за младият изпълнител, който се бори със славата, опити за изнудване и това да не се продаде, междувременно ставайки част от музикалната история.

В момента Dave Franco се подготвя усилено за ролята си с подкрепата на Vanilla Ice. "Роб е голям сладур и интелигентен тип и изключително ни помага в изпипването на всички детайли, посвещавайки ни в информация, която широката общественост не знае.", споделя актьора.

Прочетете още