Billie Eilish поставя рекорди с "No Time to Die" - песента за новия филм за James Bond

Billie Eilish поставя рекорди с
24 Февруари 2020

18-годишната поп сензация Billie Eilish поставя рекорди с песента "No Time to Die"! Една седмица след излизането на сингъла за предстоящия 25-и филм за James Bond, песента се изкачи на върха на британската класация за сингли, разпродаде се в тираж от 90 000 бройки и беше слушана в стрийминг платформите 10.6 милиона пъти за седем дни.

Това е най-доброто постижение за всички времена на композиция от филм за британския супершпионин за първата седмица след излизането ѝ. Предишният рекорд по отношение на продажбите се държеше от Adele със "Skyfall" с 84 000 продадени бройки за една седмица през месец октомври 2012 г. "No Time To Die" е втората песен за агент 007, достигала първото място в чарта на Острова в 57-годишната история на франчайза - първата е "Writing’s On The Wall" на Sam Smith, която с почти 70 000 продажби дебютира под номер 1 през октомври 2015г.

С новия си успех Billie се превърна в най-младия артист и първата жена, успяла да изведе тематична песен за Bond до върха на британската класация.

Прочетете още