Billie Eilish издава книга с колекция от лични снимки!

Billie Eilish издава книга с колекция от лични снимки!
13 Януари 2021

Издателствата Grand Central Publishing (GCP) и Wren & Rook (W&R) с вълнение споделят новината за предстоящата премиера на BILLIE EILISH – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от забележителната изпълнителка, автор на песни и артист Billie Eilish, която е определяна за световен музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността ѝ, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.

BILLIE EILISH ще излезе като книга с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата е на 11-ти май, 2021. Предварителни поръчки тук
Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота ѝ, Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на Billie отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството ѝ, живота ѝ на турне и др. Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за живота ѝ. Включваща неразказвани преди истории и спомени, от ранните ѝ години до нейния пробив, както и истории, споделени от родителите ѝ, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie.

“Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.”

Прочетете още