Billie Eilish и Rosalía с първо съвместно парче - ‘Lo Vas A Olvidar’

Billie Eilish и Rosalía с първо съвместно парче - ‘Lo Vas A Olvidar’
22 Януари 2021

Световнопризнатите носителки на Grammy и музикални феномени Billie Eilish и Rosalía обединяват сили в първото си съвместно парче - ‘Lo Vas A Olvidar’. Зашеметяващата нова колаборация вече е налична за стрийминг и сваляне във всички дигитални платформи в цял свят. Музикалното видео е режисирано от носителя на Оскар - Nabil, и е с участието на двете ексцентрични изпълнителки.

Billie Eilish, 19-годишният поп феномен, продължава Grammy историята си от 2020 с 4 нови номинации за 63-те Годишни Музикални Награди (2021), които ще бъдат излъчени на живо по CBS на 14-март. Тя е номинирана в 3 категории с високооценения си от критиците сингъл ‘everything i wanted’ (Песен на годината, Запис на годината, Най-добро поп-соло изпълнение), и в 1 категория с музикалната тема към предстоящия нов филм за James Bond - ‘No Time To Die’ (Най-добра песен за визуална медия). Следващия месец пък е световната премиера на дългоочаквания документален филм “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry.” Режисьор на лентата е R.J. Cutler, и филмът ще тръгне в кината от NEON и в Apple TV+ на 26-ти февруари, 2021. На фона на това, Billie Eilish обяви, че издава първата си лична книга със снимки. BILLIE EILISH ще излезе на 11-ти май.

Докато Rosalía прекарва по-голямата част от последната година, потопена в творчески процес на създаване и записване на нетърпеливо очаквания си следващ албум, тя изпрати 2020 по запомнящ се начин с водещи позиции сред носителите на латино Grammy за 2-ра поредна година, участвайки в хитови проекти на Travis Scott, Bad Bunny и The Weeknd, и заблестявайки като първия испански артист на корицата на сп. VOGUE в САЩ. Миналата седмица Rolling Stone определиха предстоящия ѝ дългосвирещ албум като “Един от най-очакваните албуми на 2021.”

Прочетете още