Beyoncé стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил

Beyoncé стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил
13 Февруари 2024

Beyoncé пусна едновременно два нови сингъла – „Texas Hol Em“ и „16 Carriages“, а критиците вече пишат, че тя навлиза в нова епоха от своята кариера. Причината - песните са в чист кънтри стил, като ще бъдат включени в предстоящия нов албум на звездата, който тя обяви в неделя по време на финала на Super Bowl. С „Texas Hol Em“ изпълнителката не разочарова феновете на по-бързите кънтри парчета.

„16 Carriages” също е в кънтри стил, но за разлика от „Texas Hol Em“ тази песен е балада, в която Beyoncé разкрива пълния потенциал на гласа си –
такъв, какъвто го познаваме, а именно лиричен, дълбок и въздействащ.

Към момента заглавието на осмия студиен албум на Beyoncé не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната ѝ страница, както и в профилите ѝ в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към него.

Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на „Renaissance“, като към момента се използва работното заглавие „Act ii”.

Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B. Queen Bey завърши световното си турне Renaissance през октомври миналата година като пожъна исторически успех.

Прочетете още